Så började det …

Jag har ingen bra kondition, har aldrig haft, så detta är ett experiment för att se om jag kan få det. Kan jag kan alla, jag lovar! Kom tillbaka om några månader eller ett år och se hur det gick …

Målet är att kunna springa 1 mil kanske längre utan att vara helt slut och framför allt att kroppen skall hålla.

Förra sommaren tyckte jag att jag kommit igång lite. Hade sprungit några varv i elljusspåret, 2,5 eller 5 km. Framåt hösten började jag och min fru gå/springa lite längre sträckor ca 1 mil. Vi sprang uppför backarna och gick på plan mark, ganska bra träning inbillar jag mig. Pang, helt plötsligt fick jag ont i knät i en rusch uppför en backe. Menisken i höger knä hade spruckit visade det sig senare. Kul …

Var inte helt säker på hur det funkade att springa med opererad menisk, men som det verkar nu så funkar det … Visst man känner att det glappar lite i knät, men det gör inte ont.

2 reaktion på “Så började det …

  1. Pingback: Dags för läkarbesök igen … | Löpning för vanligt folk

  2. Pingback: Bloggen 1 år … | Löpning för vanligt folk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>