Pannlampa och dubbskor

Tänk vad synd det är om de som bor i San Francisco t.ex. som aldrig får testa på det här med att springa i snö och kolmörker. Behöva springa hela dagarna i stekande sol och svettas, inte kul :-) Tacka vet jag pannlampa och dubbskor, det är grejer det!
Joggingtur

Man börjar bli van att springa i mörker nu, tur att man inte är mörkrädd. Har en känsla av att det är betydligt färre tjejer som skulle ge sig ut på en obelyst stig i mörkret på detta sätt. Inte för att det är många killar heller, man möter ju ingen precis! Tog 5:an runt Prästtjärn igen. Pulsklockan la av igen (men i skrivande stund har jag faktiskt bytt batteri så nästa gång skall den nog funka) så då kunde jag ju lika gärna springa hela sträckan, men det var lite tungt måste jag säga. Benen kändes väldigt tunga så jag gick en del.

Undrar varför det är så, att vissa dagar känns det så himla tungt? Kanske beror på vad man ätit eller om man håller på att bli förkyld eller något. Hade kanske inte ätit så mycket kolhydrater idag och det blev ett väldigt glapp mellan lunch och när jag sprang och inga mellanmål där emellan, kanske var det därför.

Nu bär det iväg till fjällen en vecka och utförsåkning så det blir nog inga inlägg i bloggen på någon dryg vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>